2012. november 07. 18:28 - Egyetemes Gonosz

Breaking News

A hedonizmus fokozottan elterjedt Pécsett

Értesültünk a Dunántúli Naplóból, miszerint ugrásszerűen megnövekedett a nifomán egyének száma Baranyában, a legdrasztikusabb mértékben Pécsett. Kutatásaink során és a KSH /Központi Statisztikai Hivatal/ közreműködésével, az elmúlt évek adatai alapján kiderítettük, hogy az elmúlt évekhez viszonyítva 60-70 %-os a testi örömök kedvelőinek az aránya. A 157 ezer fős lakosságból körülbelül 102 ezer fő szenved eme kóros állapotba. A PTE-TTK Földrajzi Intézet jóváhagyásával sikerült egy hőtérkép segítségével az aznapi hőkibocsájtást kimutatni és ezzel együtt a szexuális vágytól túlfűtött egyedek sűrűségét szemlélteti. Mint kiderült a város perifériáján enyhe, míg a város centrumában szinte rekordot meghaladó értéket mutatott ki. Az érthetőség kedvéért Pécsen akkora ez az index, mint egy szokványos napon New Yorkban, továbbá ha valakiben felélénkül a hormonháztartás, annak velejárója, hogy sokkal intenzívebben bocsájt ki hőt a testből, melynek velejárója a magas páratartalom koncentráció. Visszatérve a témánkhoz, a forrása is kimutatható volt, amely a Rókus Sétányon található szoborhoz köthető. Eme absztrakt formához, melyet még Kígyós Sándor hozott létre 1978-ban Kővirágnak nevezte el, de akkoriban még nem tudhatta, hogy mit akotott. Kísérletet hajtottunk végre, mi lehet ennek az oka. A PTE-BTK Régészeti Tanszéke ásatást hajtott végre Visy Zsolt vezetésével, hátha a szobor alatt található valami jel. Az ásatás eredményes volt, mivel feltártak egy a szobor alatt kőbe vésett hieroglif írást. Mivel a kutatók nem tudták lefordítani, mert állításuk szerint nem evilági nyelv van rá vésve, stábunk a feltáráshoz hívta a Budapesti Szcientológia Egyház főesperesét, hátha ő eme tudásnak a birtokában van. Sikerült lefordítani, bár részlegesen, mert némelyik ábra nem egyértelmű információt tartalmaz, de lényeg a lényeg, hogy a Kővirág, vagy ahogy a helyiek hívják Pinaszobor alatt található kőzet kapcsolatba lépett a szoborral, egyfajta kapu keletkezett ezek együtteséből és olyan misztikus ereje van, ha valaki átmegy rajta az addig lappangó szexuális vágya felfokozódik és elementáris erejéből fakadóan eluralkodik, átkonvertálja az egyént nimfománná. A Pécsi Rendőrkapitányság a létesítmény körüli területet fokozottan lezárta és Páva Zsolt pécsi polgármester elrendelte az Orvostudományi Karnak, az ellenszer mielőbbi kifejlesztését.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://agyfaszreplikator.blog.hu/api/trackback/id/tr946089923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zöld szerkesztő 2012.11.08. 18:03:46

Dunaújvárosban sem lehetnek biztonságban a lakosok, itt ugyanis a szopóskútból történő ivás válthat ki hasonló reakciókat :D
süti beállítások módosítása