2011. november 03. 22:40 - Egyetemes Gonosz

Breaking News

Állampolgári nyilvántartó rendszert készül üzembe helyezni a kormány

Kiszivárgott a Fidesz rövidtávú nemzetbiztonsági tervezete, adta hírül a Népszabadság. A vezetés elképzelése szerint az őszi népszavazás csak az előkészülete volt egy nagyszabású intézkedéssorozatnak, melyet a közeljövőben terveznek bevezetni. "Most, hogy  az ország lakosságát feltérképeztük, gondosan nyilvántarthatjuk őket, mindenkit kivétel nélkül, főleg a hajléktalanokat." Nyilatkozta Orbán Viktor miniszterelnök. Az elképzelések szerint a népszámlálás statisztikai feldolgozása után megkezdik a lakosság módszeres felkeresését és mikrochipekkel, illetve alkarjukra tetovált vonalkóddal és hozzá tartozó azonosító számmal történő megjelölését. Az intézkedésnek ellenszegülőket először figyelmeztetik, további ellenállás esetén előállítják és rendőri segítséggel elvégzik a beavatkozást. A hajléktalanokat külön kiképzett kutyás egységek feladata lesz felkutatni, majd szisztematikusan regisztrálni őket. Ezek után következik a népesség kategorizálása, munkaképesség, életkor, faji hovatartozás, nem, vallás, politikai nézet szerint. Későbbiekben eltörlik a személyi okmányok intézményét, az egyéni azonosítást a mikrochipek, vonalkódok és az azonosító szám teszi lehetővé. A nyilvántartó rendszer ezekhez a regiszterekhez társítja az illető személy aktáit, jogosultságait, bűnügyi nyilvántartását, kötelezettségeit. Az egyének nyomkövetése is része lesz a rendszernek, a beültetett mikrochipek GPS-jeladót is tartalmaznak majd, mellyel bármikor pontosan megadható a személy helyzete. Ettől a fejlesztéstől a bűnűldözés hatékonyságának drasztikus javulását várják. Meg nem erősített tervek szerint így céltudatosan felszámolják a hajléktalanságot, idővel az összeset internálják munkatáborokba. Hasonlót terveznek a bűnelkövetők ellen is tenni, a meglévő börtönöket alakítják át kényszermunkáltató létesítményekké. Megszűntetésre kerül a nyugdíj intézménye, az idős, munkaképtelen polgárokat deportálják az országból. Az új rendeleteket 2012 január elsejétől kezdik megvalósítani.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://agyfaszreplikator.blog.hu/api/trackback/id/tr896090029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsesszika 2011.11.03. 22:57:41

vonalkód?! de remélem a tűsarkú cipőimet nem veszik el,mert akkor morci leszek XD

Kék szerkesztő 2011.11.04. 21:40:35

Ez nem egy filmben volt?

CalibanGirl 2011.11.10. 14:12:38

hehe:D Orbán pusztulatos Viktort fejét kéne becsipezni, azzal a fajtával ami pittyeg párat aztán BUMM!! volt probléma, nincs probléma:D

Zöld szerkesztő 2011.11.12. 12:23:12

tényleg célszerű lenne :D
süti beállítások módosítása