2015. július 02. 01:04 - Egyetemes Gonosz

Vadászengedély emberre

A menekültek egyre gyarapodó mennyisége komoly válaszintézkedésre sarkallja a kormányt. Első lépésben a magyar-szerb határ mentén terveznek kerítést építeni, ám ez csak a kezdet, derült ki a Fidesz egyik titkos üléséről kiszivárgott bizalmas információkból.

Az elképzelések szerint a kerítést a későbbiekben az egész határszakaszra kiterjesztik, majd több lépcsőben automatikus védelmi fegyverzet kerül telepítésre, mely mozgásérzékelővel ellátva, kezelőszemélyzet nélkül képes megakadályozni az illegális határátlépési kísérleteket. A tervek ikerkapcsolt lézerágyúk üzembe helyezését vetítik előre, melyek prototípusait jelenleg egy titkos, kormányzati támogatásból működő kutatóközpont fejleszti. A berendezések a másodperc tört része alatt képesek a legkeményebb páncélzaton is áthatolni, és azonnal elpárologtatni az élő szöveteket. A telepítés még évekig húzódhat, így a kormánypárt addig más módon kíván fellépni a behatolókkal szemben.

A rövidtávú rendelettervezet szerint speciális vadászengedélyt hoznak forgalomba, melyet minden állampolgár kiválthat, területi, vagy országos jogosultságot szerezve a menekültek saját kezű, illetve gépesített likvidálására. Az állam az engedélyekből befolyó bevételeket teljes egészében a későbbi határsértések elleni védekezésre fordítja. A jogosultság megszerzése lehetővé teszi illegális határátlépők, menekültként nyilvántartott személyek, illetve hajléktalanok büntetlen elpusztítását, amennyiben halálukat gyors, és szakszerű módon eredményezi a választott kivégzési módszer. A felhasználható eszközökben nincs megkötés, kizárólag a humánus, és precíz pusztítás alapelvét kell szem előtt tartania az újdonsült vadásznak. Az erre engedéllyel rendelkezők saját lőfegyverüket is használhatják. A közutakon felbukkanó célpontokat gépjárművel is engedélyezett lesz elgázolni, ám ilyen esetben mindenképp meg kell bizonyosodni róla, hogy az áldozat valóban elpusztult-e, életben maradása esetén gondoskodni kell a gyors halálról.

Az engedélyek kiváltásához más módon is kedvet szándékozik teremteni a kormány: a nagyobb településeken rendszeres időközönként humanitárius rendezvénynek álcázott ingyenes ételosztást tartanak, hogy a közelbe csalogassák a leendő prédát. Ezekről az eseményekről hatékonyan tájékoztatják a lakosságot, illetve külön felhívják az engedélyt vásárolt polgárok figyelmét is a lehetőségre. A forgalmasabb csomópontokra bérvadászleseket is állítanak, újabb bevételforrást teremtve a költségvetés számára.

A képződő holttestek fölött a kiirtást végző személy szerez tulajdonjogot, felhasználásáról belátása szerint dönthet. A közétkeztetésben történő forgalomba hozatal természetesen tilos, ám állati takarmányként, trágyázásra, menekültek élelmezésére, és saját fogyasztásra felhasználható a megszerzett húsanyag. A kormány az agráripar élénkülését várja a vadászat fellendülésétől. Közegészségügyi okokból a feleslegessé vált, illetve fel nem használt tetemeket a legközelebbi fehérjefeldolgozóba lesznek kötelesek elszállítani a vadászok.

A vadászengedélyen felül befogási jogosultságot is lehet majd igényelni külön felár ellenében, mely lehetővé teszi a bevándorlók élve történő foglyul ejtését. Ilyen esetben a zsákmány szintén az elejtő tulajdonába kerül. Ez szintén kedvező hatással lehet a földművelésre nézve, ugyanis a lényegében ingyenes munkaerő megsokszorozhatja a kisebb vállalkozások kapacitását. A rabszolgaként tartott egyedek után alacsony összegű rabszolgaadót lesz köteles fizetni a tulajdonos, ennek mértéke még nem került megállapításra. Az elemzők járulékos eredményként az illegális prostitúció visszaszorulását is várják az új rendelettől, ugyanis az ellenőrzött, és adózott rabszolgamunka hatásos vetélytársa lehet a hagyományos útszéli kéjelgésnek is. A kereskedelemben is várható némi fellendülés, ugyanis az egyedek első piaci forgalomba hozatala áfaköteles lesz.

A változtatások ősztől fokozatosan lépnek életbe, az első vadász-és befogóengedélyeket már novembertől igényelni lehet a járási hivatalokban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://agyfaszreplikator.blog.hu/api/trackback/id/tr407589682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása