2015. június 13. 17:16 - Egyetemes Gonosz

By Borisz

2016-tól Magyarország szlovák koronagyarmat lesz

 

Jelentette be a szlovák kormány, miszerint a magyar-szlovák tárgyalások során nem tudott egyik fél sem dűlőre jutni. A diskurzus témakörét az ülés kezdeményezője, Robert Fico szlovák miniszterelnök legújabb propaganda mottója is egyértelművé tette: „Igazságot Szlovákiának!” és egy másik, ami főként a szlovák nép körében lett népszerű: „Lesz még a magyar hon szlovák gyarmat!”

A szlovák államfő kész tények elé állította Orbán Viktor miniszterelnököt ezzel kapcsolatban. A napokban történt (június 4.) trianoni megemlékezés 95. évfordulója alkalmából Fico kifejtette álláspontját: „Át tudom érezni a magyarok megaláztatását, ezért egy olyan javaslatot teszek Önnek, hogy mindkét fél elnyerje ennyi idő elteltével az igazság kellemes átható érzését. A trianoni békediktátum igazságtalansága engem is teljes mértékben lesújt, mert mind a mai napig létezik Magyarország. Annak érdekében, hogy ezt a csorbát helyre tegyük és a közös érdek is úgy kívánja, megkérem a magyar miniszterelnököt, hogy fogadja el azt a javaslatot, hogy a két ország egyesüljön.”

A javaslatban elhangzottak alapján Fico szlovák közigazgatást és kormányzatot vezetne be és a hivatalos nyelv is természetesen a szlovák lenne. A szlovák felsőbbrendűség értelmében az oktatás, a kultúra, a közművelődés is mind szlovák mintára lenne átformálva. A három hatalmi ág: a törvényhozó, a végrehajtó és az igazságszolgáltató hatalom is szlovák alapokon nyugodna.

Kifejtette azon nézetét is, hogy minden olyan köz- és tulajdonnév, aminek az elő- vagy utótagjában szerepel a „magyar” szó, le lesz cserélve a „szlovák” szóra. Ennek értelmében ez azt jelentené, hogy a földrajzi elnevezések is, mind hely-, település- és utcanevek sem lesznek kivételek az intézkedés alól. Továbbá kihatással lesznek a zeneiparra is, hiszen a közismert nóták és nemzeti érzelmű verseink is, mint a Nemzeti dal, a Himnusz és a Szózat így fognak hangzani:

  • „Van egy ország, ahol álmomban jártam, Szlovákia, ahol az arcodban láttam a magam arcát”
  • „A jó szlovák pálinkának nincsen párja”
  • „Szlovákia katonái, tudtok-e még talpra állni”
  • „Szlovákia motor ország”
  • „Szlováknak születtem”
  • „Talpra szlovák, hí a haza”
  • „Isten áldd meg a szlovákot”
  • „Hazádnak rendületlenül, légy híve ó szlovák”

Az oktatásra is nagy hatással lesz az új berendezkedés. Az egykori revizionista mottó is át fog alakulni erre: „Csonka Szlovákia nem ország, Nagy-Szlovákia mennyország”. A teljes átváltoztatás és átnevelés érdekében az eddig ismert és tanult fehér ló mondáját, miszerint Árpád vezér fehér lovat küldött Szvatopluknak helyett, így fogják oktatni: Szvatopluk küldi Árpádnak a fehér lovat és így szerez hazát népének. A csodaszarvas legendájában szereplő Magor és Hunor történetét ezen túl úgy fogják ismerni, hogy Szlovo és Szlotor. Az egyik legősibb fennmaradt magyar történeti mű, a Gesta Hungarorum, helyett Gesta Szlovorrum lesz az elnevezése. Ugyanígy fog átesni az Ómagyar Mária-siralom helyett, Ószlovák Mária-siralom.

A tárgyalás végén bejelentette a magyar miniszterelnök, hogy ezzel a precízen kidolgozott és átgondolt programmal szemben jobbnak látja, ha elfogadja az álláspontokat, hogy idézzük: „Magyarországnak be kell bizonyítania és be is fogja az egész világ előtt, hogy a demokratikus változások igen is élhetőek, hiszen egy olyan nemzetről beszélünk, ahol a tolerancia, a megértés és a béke fenntartása a fő mozgatórúgó, ott nincs értelme ellenállni, sem aktívan, sem passzívan. Ezért arra az elhatározásra jutottam, hogy példát mutassunk mindenki számára, hogy a dicső szlovák nemzet előtt fejet hajtunk és behódolunk nekik.” A döntés értelmében az elkövetkező időszakban a magyar kormány apró lépésekben elkezdi bevezetni az elképzeléseket, hogy 2016. január elsejétől már gördülékenyebben mehessen végbe az annexió.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://agyfaszreplikator.blog.hu/api/trackback/id/tr147539412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása