2014. március 22. 19:43 - Egyetemes Gonosz

Breaking News

Kötelező abortusz és irtás vár a génhibás emberekre

Új törvényjavaslatot tervez életbe léptetni a Miniszterelnöki Hivatal, derült ki a Fidesz választási programjából. Az igencsak apró betűvel szedett rész március 21.-én került bele a dokumentumba, szimbolikusan a down-szindróma világnapján. A  módosítás célja a genetikai retardációval született emberek kiszűrése a társadalomból. Ettől az elemzők az emberi faj genetikai állományának javulását, a társadalombiztosítás magasabb hatékonyságát, és a betegellátás magasabb színvonalát várják.
Első lépésben a selejtes egyedek megszületését tervezik megakadályozni, melyben a korszerű orvosi vizsgálatok mellett a hibás magzatok kötelező abortusza segítene. Amennyiben bebizonyosodik, hogy fejlődési rendellenességgel küzd a magzat, elrendelhetnék a kötelező abortuszt, melyet a társadalombiztosítás finanszírozna. Ellenszegülés esetén a folyamat kényszeresen is végrehajtásra kerülne, ilyenkor a renitens anyát terhelné a procedúra keletkezett mellékes anyagi vonzata.
Később a már leellett csecsemőkre bevezetnék az utólagos abortuszt, melynek lényege a retardált egyed szakszerű leölése és testének hasznosítása lenne. Ezt az eljárást is a társadalombiztosító fizetné, de itt a keletkezett húsanyagot elszállítanák a legközelebbi fehérjefeldolgozóba, hogy állateledelt gyártsanak belőle.
Az utolsó lépés a teljes lakosság átfogó vizsgálata lenne, mely esetben az önmagukat ellátni nem képes, bizonyítottan születésük óta fennálló rendellenességgel élőket internálnák, majd kivégeznék, testüket szintén a fehérjefeldolgozóba továbbítanák.
Felmerül jogosan a kérdés, hogy miért pont a fehérjefeldolgozó, miért nem lehet eltemetni őket. Erre a törvényjavaslat szövege ad egyszerű és logikus választ: "Csak az egészséges, veleszületett rendellenességektől mentes emberek számítanak valódi embernek. A génhibás, selejtes egyedek valójában nem emberek, hiszen hiányzik belőük az emberi faj általános tulajdonságai közül valami. Ebből következőleg temetére nem jogosultak, jogi értelemben állatnak minősülnek, elhullásuk után is így kezelendőek."
Az önmagukat ellátni képes retardáltak, és nyomoréknak születettekre kegyesebb sors vár: kötelezően ivartalanítják őket, és a társadalombiztosításban külön kategóriába kerülnek, selejt megnevezéssel. Az ilyen egyedek TB-je csak a normális emberi élethez alkalmanként felmerülő gyógykezeléseket fizeti, de a retardáltságukból következő többletköltségeket nem téríti meg.
Az új törvény idén nyáron lép életbe.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://agyfaszreplikator.blog.hu/api/trackback/id/tr716089902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása