2015. május 28. 19:52 - Egyetemes Gonosz

Átalakul a társadalom, megszűnnek a családok

Kiszivárogtatott bizalmas információk szerint Orbán Viktor drasztikus lépésre készül, mellyel egyszer és mindenkorra teljes körű irányítása alá tervezi vonni a jövő nemzedékeinek elméjét. A vasárnapi boltbezárásokkal kezdetét vevő tervezet szerint több lépésben építik le a jelenleg elfogadott társadalmi struktúrát, mellyel egy merőben más irányba terelik az emberek életét.
A boltbezárások után nyilvánvalóvá vált, hogy a polgárok idővel minden döntést elfogadnak, és megtanulnak együtt élni vele, így hamarosan kezdetét veheti a közoktatás átalakítása. A jövő évi költségvetésből már elkülönített források állnak a rendelkezésre új speciális, bentlakásos bölcsődék, iskolák és óvodák építésére, melyekben a későbbiekben a következő generációk okítása folyik majd teljesen újszerű módon. Az úgynevezett népnevelési központokba csecsemőkoruktól kerülnek majd az emberek, nem sokkal a kórházi előnevelésük, és alkalmassági vizsgálatuk után. Az új szabályozást a népnevelési törvénnyel kívánják megoldani, mely kimondja, hogy a 2016 januárja után született gyermekeket már az állam neveli fel, az optimális fejlődéshez szükséges minden körülményt megteremtve. Az anyákat a törvény kötelezi majd újszülöttjük átadására a kórházak számára. A kormányfő ettől a lépéstől a nők nagyobb arányú megjelenésére számít a munkaerőpiacon, mely magában hordozza a GDP növekedését, a munkanélküliség csökkenését. Az ebből származó hasznot a nevelőközpontok fenntartására fordítják.
Továbbá ezek az intézmények szintén új munkahelyek létesülését eredményezik, ezáltal is csökkentve a munkanélküliséget.
A csecsemők átadás után az első néhány hétben az előnevelőbe kerülnek, ahol szakképzett csecsemőgondozók készítik fel őket az alkalmassági vizsgálatra, mely során eldönti a speciálisan képzett orvosokból álló Alkalmassági Tanács, hogy a gyerek hasznos részét képzi-e később a társadalomnak. Negatív eredmény után gyors, humánus halál vár rájuk, testüket pedig a legközelebbi fehérjefeldolgozóba küldik újrahasznosításra. Az életből való kizárás oka lehet bármilyen örökletes betegség, testi deformitás, és egyéb genetikai defektus is. A folytatólagosan selejtes csecsemőket világra hozó anyákat véglegesen kizárják a szaporodási programból, mely egyúttal műtéti módon történő meddővé tétellel is párosul. Az eljárás alapjai egy korábbi cikkben már leközlésre kerültek, azonban azóta újabb információk láttak napvilágot, melyek arra engednek következtetni, hogy a későbbiekben a rendszer része lesz egy úgynevezett fajnemesítési program is, melybe a népnevelésből frissen kikerült ifjú felnőttek közül hasznosítanak erre a célra felkészített tenyészpéldányokat.
A vizsgálaton átesett csecsemők a kisdednevelő egységbe kerülnek, ahol egyéves korukig foglalkoznak velük, majd egy újabb alkalmassági vizsgálatot követően egy bentlakásos bölcsődében kerülnek elhelyezésre. Itt kezdődik el az ifjak szocializálása, felkészítése a tömeges nevelésre, ami a későbbiekben vár rájuk. 3 éves koruk után az óvodai részlegbe kerülnek, ahol megkezdődik a tényleges oktatás, egy speciálisan erre a célra tervezett tanprogram keretein belül, mely felkészíti a gyerekeket az új világrend alapjaira. Ekkor ismerkedhetnek meg az alapszintű vallási, és ideológiai elvekkel, melyek későbbi életük meghatározó pillérei lesznek, hatékony polgárrá téve őket a társadalom gépezetében. Az így felnövő első generáció tagjai már csak a (Fidesz által jóváhagyott) történelemkönyvekben, illetve a kötelező hittani foglalkozásokon találkozhatnak a család fogalmával. Természetesen előtte az alapvető hittételek is megváltoztatásra kerülnek, hogy minél jobban alkalmazhatóak legyenek a nevelésben. A kapcsolódó tárgyalások, illetve kenőpénzforgalom már megkezdődtek a különböző vallási elöljárókkal.
Az óvodai alkalmassági vizsgálatot követően az általános iskola veszi át a növendékeket, ahol tovább folytatódik az ifjú elmék formálása, itt kerülnek különféle képességeik alapján eltérő nevelési ágazatokhoz a gyerekek. Az esetleges deviáns magatartásformákat, művészi hajlamokat csírájukban igyekeznek elfojtani, kizárólag a közmédia által terjesztett propagandához szükséges alkalmazott művészethez különítenek el speciális csoportokat. A növendékek mindennapos, intenzív testnevelés-oktatásban is részesülnek, ennek később a profi futball, és a katonai állomány emberanyag-szükségletének kielégítésében lesz kiemelt szerepe. A többi sportág marginális szerepet képez a kerettantervben. A nebulókkal nemzetet éltető, és az ellenzéket elítélő jelmondatokkal énekeltetnek, hogy politikai nézeteik hamar a megfelelő irányba orientálódjanak. Ebben az iskolai szakaszban kezdik el tanítani a cenzúrázott történelmet, irodalmat, melyek a szükséges módon formálják az ifjak szellemi fejlődését. A természettudományoknak alacsony jelentőséget tulajdonítanak, az ebben mégis jártas diákokat megkülönböztetett nevelési ágazatba sorolják. A nevelési ágazatok a később kialakuló kasztok előfutárai, melyek biztosítják, hogy a fejlődő gyerekek a kötelezően követendő életpályamodelljükhöz a lehető legjobban illő képzést kapják. Ilyen kasztok lesznek a későbbi képzésekben a focisták, katonák, munkások, szolgák, agrárok, mérnökök, politikusok, televíziósok, nevelők, orvosok, államrendőrség, hivatalnokok, és a tenyészállomány. Az utódlásban résztvevőkön kívül minden más polgárt ivartalanítanak. Az általános iskolai évek folyamán a képességek,, intelligencia, és genetikai adottságok alapján folyamatosan válogatják le a gyerekeket, a képzés végére mindenkinek eldől, hogy miként folytatódik tovább az élete. A lemorzsolódókat, renitenseket természetesen kizárják a programból, ami a megszokott eljárást vonja maga után.
A középiskola helyét átvevő nevelési ágazatokban az államilag megtervezett szakoktatás kezdődik meg az ezt megérő kamaszoknál, mely során elmélyítésre kerülnek ismereteik az új kasztjukról, feladataikról, és az elfogadott viselkedési normákról. Életük ezen szakasza öt évig tart. Ekkor léphetnek először a külvilággal kapcsolatba, kezdetben csak képeken, filmeken, később a cenzúrázott interneten, és az államilag felügyelt televízión keresztül.
A nevelőintézet falain túlra legelőször a képzés végén mehetnek ki az immár fiatal felnőtté érett egyedek, ekkor az alsóbbrendű kasztok, mint a munkások, agrárok, szolgák, focisták és az államrendőrség munkához is láthatnak a kijelölt szolgálati kerületükben. Ekkor kapják meg beosztásukat az új otthonukként szolgáló, kifejezetten a hivatásuk betöltéséhez legalkalmasabbra tervezett úgynevezett életviteli egységekbe, melynek pár tíz kilométeres körzetében fogják várhatóan egész életüket leélni. A focisták esetében ezek sporttelepek lesznek, melyek biztosítják a mindennapi jó erőnlétüket, hogy a válogatott mérkőzéseken mindig a legjobb (narancssárga) színben tüntessék fel a hazai futballt. Erős túlhajszoltságuk miatt hamar kényszernyugdíjazásra kerülnek, 35 éves korukban más, alacsonyrendű kaszt tagjaivá képzik át őket.
A magasabb rendű kasztok további speciális képzésekben részesülnek, ami újabb 2-4 évig tart. Kivételt a tenyészállmoány képvisel, mely tagjait azonnal felhasználják a szaporításhoz. A férfiak örökítő anyagát naponta gyűjtik, a női egyedeket pedig művi megtermékenyítésük után elkülönített egységben szállásolják el. Itt biztosítanak számukra minden, a magzat egészséges fejlődéséhez szükséges körülményt. Sikeres ellést követően néhány hónapon belül ismételten inszeminációra kerül sor. Ebben a folyamatban a résztvevők maximális életkora 30 év, az idősebbeket a selejtes magzatok kialakulásának növekvő veszélye miatt kizárják a programból. Ez egyben megsemmisítéssel is jár, ugyanis ezeket az embereket nem készítik fel az önálló életre, sosem találkoznak a külvilággal, így egyedül életképtelenek lennének.
Maximális életkor egyetemesen miden polgárra vonatkozik: a munkásokra, agrárokra, szolgákra, államrendőrségre 50 év, a tenyészeken, focistákon, politikusokon kívül mindenkire 60 év. A politikusok a 70 éves kort is megérhetik, kivételt a mindenkori államfő képez, számára nincs korhatár. Ugyanakkor a törvény ugyanezt a kitételt Orbán Viktor, családtagjai és utódai személyeivel kapcsolatban is lehetővé teszi. Számukra a népnevelés sem kötelező. Az életkori limit betöltése után begyűjtőosztagok gondoskodnak a humánus halálról, és a tetemek újrahasznosításáról.
A törvénytervezet rendelkezik az infrastrukturális feltételek megteremtését illetően is: mire az első emberek kikerülnek a programból, már a gondosan megtervezett életviteli egységek fogadják őket. Addigra minden nagyobb városnak minimum 50000 fős stadionja is lesz. Időközben a népnevelésben részt nem vevőket is integrálják a rendszerbe, miután az új genetikai, fiziológiai, és életkori szabályok alapján megszűrték a lakosságot. Legelőször az idősotthonokat ürítik ki, ott épülnek meg az első létesítmények.
A tervezetet hamarosan egyhangúlag megszavazza az országgyűlés, 2016 január elsejétől lép életbe.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://agyfaszreplikator.blog.hu/api/trackback/id/tr417499288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása